Webinaropptak

Her deler vi vår kunnskap i form av webinaropptak og lignende

Webinaropptak

Lurer du på hva som rører seg på teknologifronten? Sjekk ut våre tidligere avholdte webinarer om aktuelle temaer helt gratis.
For deg som har ansvar for IT i din virksomhet eller for deg som bare er nysgjerrig og vil lære. Innholdet på siden oppdateres kontinuerlig.

Hva er greia med?
Purple? (36:32)

Purple er en intelligent plattform for tilbydere av fysiske kundeopplevelser, som f.eks. Retailers, kjøpesentre, o.l. Plattformen transformerer virksomheter fra analoge til datadrevne, ved bruk av gjeste-WiFi og analyse. Innsikten gjør slik at virksomheter danner forståelse om hvordan de besøkende samhandler, beveger seg rundt, og opplever det fysiske rommet rundt dem. Dataene man får ut er handlingsbar og kan brukes til å forbedre besøkendeopplevelsen, øke inntektene gjennom annonseringsmuligheter, og bygge kundepersonaer.

Hva er greia med?
Cisco Cyber Vision? (23:12)

Cyber Vision gir deg full oversikt over ditt industrielle kontrollsystem (ICS), inkludert dynamisk enhetsstyring og sanntidsovervåking av prosessdata. Med Cyber ​​Vision kan man distribuere OT-sikkerhet i stor skala. Den mater dine eksisterende cybersikkerhetsplattformer med informasjon om OT-enheter og hendelser, slik at du kan bygge en enhetlig IT- / OT-trusselstyringsstrategi.

Hva er greia med?
SD-WAN (09:46)

På mange måter kan SD-WAN sees på som en programvareabstraksjon av MPLS-teknologi som gjelder for bredere spekter scenarier. SD-WAN er et akronym for programvaredefinert nettverk (SDN) i et WAN. SD-WAN forenkler administrasjonen og driften av et WAN ved å koble nettverksmaskinvaren fra kontrollmekanismen.

Hva er greia med?
Cisco Breach Defence (18:59)

Cisco Breach Defence er den ultimate forsvarsrekka av ulike, men komplementære sikkerhetsprodukter. Uten å gå på bekostning av det dagligdagse og operasjonelle, sikrer løsningene en bekymringsløs IT-sikkerhetshverdag. Breach Defence-løsningene består av e-postsikkerhet (CES), AMP for endepunkter, ThreatGrid, Duo, Stealthwatch og Umbrella.

Hva er greia med?
Cisco DevNet (12:40)

Cisco DevNet er Ciscos utviklerprogram for å hjelpe utviklere og IT-ressurser, som ønsker å skrive applikasjoner og utvikle integrasjoner med Cisco-produkter. Vi fremviser hva DevNet er i praksis, og hvordan det har hjulpet oss med å tilføre nye inntektsstrømmer. Gjennom praktiske eksempler ser du hvordan du kan bygge egne tjenester ved å benytte Cisco-plattformer, applikasjoner og API-er.

Hva er greia med?
Cisco Umbrella (23:12)

Cisco Umbrella gir full synlighet i internettaktiviteter på tvers av alle lokasjoner, enheter og brukere, og blokkerer trusler før de når nettverket eller endepunktene dine. Se hvordan du raskt og enkelt kan sette opp Cisco Umbrella, for å beskytte virksomheter av alle størrelser. Opptaket inkluderer demo av Umbrella.