<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=410238003108880&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kontakt
Menu
Kontakt

Våre kunder

Kolonial 

Kolonial er trolig den største matvarebutikken på nett i Norge. De tillater sine kunder å handle online og forberede bestillingen for henting eller levering direkte til døren. Selskapets matvarebutikk spenner fra drikkevarer til kjøtt til sesongbaserte retter. BlueTree ble introdusert til Kolonial i de tidligere dager fra en annen nåværende god kunde da det første lageret fortsatt var i planene. Det var behov for at nettverket skal utformes og implementeres på en robust og fleksibel måte for å møte forretningsbehovene og takle den kontinuerlige ekspansjonen og krevende arten av denne grenen. Nettverket måtte være i stand til å betjene en rekke endepunkter, fra forskjellige leverandører, både trådløst og kablet når som helst, og tilby en sømløs brukeropplevelse. Siden Kolonial manglet nettverksspesialister / -kompetanse, kunne BlueTree gå inn for å designe og levere en optimal og robust nettverksinfrastruktur som gir pålitelighet, fleksibilitet og minimal nedetid, men samtidig maksimere avkastningen på investering (ROI) for Kolonial.

Siden da og frem til i dag har vårt team levert hele nettverksinfrastrukturløsningen av lageret på aksess- og kjernelag samt WLAN og kantenettverksmodulen som består av sikkerhetsnoder. Kolonial har innovert produksjonen og økt produktporteføljen, og sikrer et sterkt forhold til kjøpere, leverandører og partnere med vår hjelp og den mest passende pakken med nettverksteknologi som Cisco tilbyr i denne grenen. BlueTree’s NOC (Nettverk driftssenter) tar seg av den daglige driften som leverer på flere SLA-avtaler for kritiske tjenester og med proaktive overvåkingsverktøy. Avhengigheten av oppetid på nettverket er høy da det direkte påvirker produksjonen, derfor må nettverket overvåkes 24/7 og ikke være avhengig av WAN-koblingene eller ekstern tilkobling til skyen. Den interne trafikken må distribueres rettferdig og bruken av koblingene skal deles proporsjonalt. En viktig rolle spiller selvfølgelig DevOPS og Server-teamet hos Kolonial som er svært dyktige og vennlige.

Vi har skapt en god kommunikasjon sammen og bygger tillit som gjør den daglige driften raskere, enklere og sømløst. En adoptert partner tenker på de tjenestene som IT gir for å proaktivt hjelpe virksomheten til å tenke på å muliggjøre teknologi og levere IT-tjenester som virkelig passer til behovene til både virksomheten og kundene. Dette er nøkkelen til et utmerket kundeforhold, og dette er uten tvil tankegangen til dette teamet og hva vi tror på.

Kontakt oss