Konsulent

PROSJEKTTJENESTER
ABONNEMENTSTJENESTER
DRIFTSSENTER / OUTSOURCING
CO-CREATION-LAB

KONTAKT OSS I DAG

Konsulent

Spisskompetanse innen design / arkitektur, utvikling, implementasjon, drift, optimalisering og forvaltning av infrastrukturer innen nettverk, datasenter, sikkerhet, og Public Cloud.

Selskapets konsulenter er eksperter innen sine fagfelt og ekstra kapasitet for kompetansen kundene mangler.

BlueTree tilbyr høyt sertifiserte konsulenter med erfaring fra store offentlige og private prosjekter fra i inn- og utland.

Et Power House av kompetanser

Når selskapets konsulenter ikke konsulterer hos sine respektive kunder, benyttes tid til kompetanseheving i labmiljø og sertifiseringer. Ved å engasjere konsulenter fra BlueTree, kan virksomheter være sikre på leveranser fra engasjerte og teknologioppdaterte ressurser som leverer beste praksis.

BlueTrees konsulenter bistår med spesialkompetanse til prosjektteam innen alle faser av digital transformasjon og som spesialister til driftsorganisasjoner.

Selskapet leverer konsulenttjenester til alle typer virksomheter, enten det er offentlig eller privat, hvor selskapet har kundebase innen de fleste vertikaler fra helse, industri, transport, bank og finans, forsvar og forsvarsleverandører, energi, telekom, offentlig forvaltning, m.fl.

BlueTree har siden selskapets start vært i front når det kommer til infrastrukturkonsulent-leveranser, noe som gjenspeiler seg i konsulentenes brede prosjekterfaring og høye nivå av sertifiseringer.

BlueTree driver systematisk kompetansbygging av de ansatte som forankres i individuelt tilpassede vekstplaner. Med konkrete planer for å ivareta teknologiutvikling, sikrer selskapet at samtlige konsulentleveranser er i tråd med kundenes behov.

Ønsker du mer informasjon om BlueTree?

Typiske fagområder

  • Enterprise: Leveranser av enhetlig og intensjonsbasert nettverksarkitektur
  • Programvaredefinert nettverk (SDN): Leveranser som muliggjør dynamisk, programmatisk effektiv nettverkskonfigurasjon som forbedrer nettverksytelse og overvåkningen
  • NetDevOps: Automasjon av manuelle og tradisjonelle nettverksprosesser ved å bruke Network as Code (NaC)
  • Internettleverandør (ISP): Leveranser av leverandøruavhengige løsninger med strømlinjeformet åpen nettverksarkitektur.
  • Datasenter: Leveranser av automatisering, sky, hyperkonvergert, programvaredefinerte teknologier og virtualisering
  • Sikkerhet: Arkitekturleveranser basert på Security by Design for å håndtere sårbarheter og forebygging
  • OT / IoT: Utvikling av mulighetsstudier for industri 4.0, design og implementering, i tillegg til mikrosegmentering, migrering og transformasjon av IT/OT-nettverk
  • Infrastruktur- og systemutvikling: Python-utvikling av skyplattformer og programvare med CI/CD-pipelines

Andre prosjekttjenester

Påmelding

Din melding har blitt sendt.

Vi vil kontakte deg i løpet av kort tid.
Ops! En feil har oppstått. Vennligst prøv igjen.

Hvis feilen vedvarer kontakt oss på:
Telefon: +47 400 01 096
Generelt: info@bluetree.no
Salg: salg@bluetree.no
Support: support@bluetree.no