BlueTree Bloggartikkel

Reisen fra Avslag til Partner

Shanthy er vår nye Partner i BlueTree etter knappe to år i selskapet. Hun har hatt en rasendeutvikling som ikke kan kalles for noe annet enn ekstraordinær, og det er ikke tvil om at hun errett person til å videreutvikle BlueTree i tiden fremover.

Kun tilfeldigheter har ført til at Shanthy jobber hos oss i dag. For 8 år siden kom Shanthy ogfamilien til Norge med ambisjonen om å bli boende i 3 år, men ettersom mann og barn fort fantseg til rette i landet bestemte den franske familien seg for å bli værende. Etter noen år somhjemmeværende mor, bestemmer Shanthy seg for å vende tilbake til arbeidslivet. En oppgavesom viste seg å være vanskeligere enn først antatt, og hun opplevde flere avslag på søknaderfra IT selskaper. Lykken viste seg å være rett rundt hjørnet, etter en luftetur i nabolaget.

Jeg var faktisk ute å gikk tur i nabolaget når jeg møtte Jean-Paul, for første gang. Vi kom isnakk fordi vi begge er fransktalende, og under samtalen forteller han meg at dersom jegblir sertifisert i Cisco var han åpen for å snakke karrieremuligheter i BlueTree. Denne muligheten tok jeg umiddelbart, og to år senere er jeg fortsatt iBlueTree men nå som partner i selskapet, forteller Shanthy.

En reise fra hjemmeværende til arbeidslivet.

Det er ikke bare lett å vende tilbake til arbeid når du lever i en annen kultur, nasjon og bransjeenn tidligere. Hos BlueTree var hun heldig og møtte kollegaer som viste støtte og som hjalphenne med å beherske språket. Shanthy forteller om de store kontrastene mellom arbeidslivet iNorge og Frankrike.

- Norsk arbeidsliv gjør det mulig å balansere jobb og familie, slik er det ikke i Frankrike. Hjemmehadde jeg til stadighet sene kveldsmøter som gjorde det vanskelig å være tilstede for familienmin. Her kan jeg ha en karriere samtidig som jeg deltar aktivt i barnas, uten å gå glipp av viktigemøter. Det mest frustrerende med jobben i dag mener Shanthy er at det ikke finnes nok timer idøgnet til å bli ekspert på alt hun ønsker, da det er mange interessante fagfelt hun gjerne skulletatt et dypdykk i.

Det viktigste ressursene våre, er de ansatte. Vi liker å samarbeide som et team, og har klart åbygge en kultur rundt kunnskapsdeling og kontinuerlig støtte. I BlueTree har vi også etmentorprogram som har en fantastisk effekt på både personlig og teknisk utvikling.

Vi jobber med masse spennende teknologi og får hele tiden teste “dingser” som ikke ertilgjengelig på det åpne markedet. Noen dager er ekstremt hektiske her, men det ervirkelig verdt arbeidet når jeg ser det i perspektiv av alt nytt som jeg får oppleve og teste.

Kombinasjonen av positive egenskaper Shanthy bringer til BlueTree er årsaken til at hun nå har blittforfremmet til partner. Å gå fra avslag fra flereselskaper til å bli en av de mest ettersøkte i sitt feltpå bare to år sier alt om Shanthy.

- Hun besitter høy kompetanse, besluttsomhet ogtrives i high-tech miljøet BlueTree opererer i. Hun er nok litt for ydmyk til å snakke om den elleville reisen hun har vært gjennom, vi er utrolig stolte avhva hun har oppnådd og at hun jobber hos oss. Sier Jean-Paul.

Share:
...

SISTE innlegg