BlueTree Bloggartikkel

Nytt partnerskap med Ekahau feires med kampanje på prediktiv og On-site Surveys

BlueTree har over lengre tid vært partner med Ekahau på Site Surveys as a Service.Nå feirer vi vårt nye Reseller-partnerskap med en kampanje på prediktiv og On-site Surveys! Kampanjen varer til og med 31.01.2020.

BlueTree har valgt å gå inn i et Reseller-partnerskap med Ekahau. Selskapet levererb

ransjeledende WiFi-verktøy for virksomheter i alle størrelser, kompleksiteter og bransjer. I lysav det nye partnerskapet har vi nå kampanje med gode rabatter på prediktiv og On-siteSurveys.

Har du validert ditt trådløse nettverket i det siste?

Noen av verdens største selskaper, som for eksempel Google, Cisco og Microsoft, har oppnåddmeget gode resultater med Ekahaus WiFi-løsninger. Men man trenger ikke å være etmultinasjonalt selskap for å oppnå samme suksess. BlueTree er eksperter på å bistå bådeSMB- og Enterpriseselskaper med

produsere brukervennlig Wi-Fi-design, optimalisering ogfeilsøkingsløsninger, gjerne ved

bruk av Ekahau-løsninger.

Trykk her

hvis du er interessert i å diskutere Ekahau eller WiFi-løsninger.

Alt-i-ett-produktpakke for bedre WiFi

Ekahau Connect er en pakke med WiFi-verktøy som gjør det mulig for virksomheter å designe,optimalisere og feilsøke ethvert WiFi-nettverk raskere og enklere enn noen gang før. Detmuliggjør et sømløst samarbeid mellom virksomheters IT-personell, som jobber for å holdeWiFi-nett problemfritt, og WiFi-eksperten i selskapet, som ofte er overbelastet med åadministrere flere prosjekter og Siter.

For å oppnå god WiFi-ytelse, må WiFi-nettverket være designet for å minimereselvinnblanding og for å imøtekomme effektene av eksterne nettverk. Det er derfor viktigat man validerer det tråløse nettverket fra tid til annen. Når det først går ned er det forsent, man vil fra først stund tape både produksjon og penger.

  • Ekahau Pro: Programvarekomponenten som kombinerer profesjonelle egenskaper medenestående brukervennlighet
  • Ekahau Sidekick: alt-i-ett, presis WiFi diagnose- og måleenhet som inneholder to WiFi-radioer, en spektrumanalysator, syv fabrikktestede antenner og et innebygd batteri som lardeg kartlegge og feilsøke i opp til 8 timer. Hvis du er i stand til å distribuere en EkahauSidekick på hver av Sitene dine, kan du enkelt utføre Site Surveys og feilsøke i nettverketditt
  • Ekahau Survey for iPad: det første profesjonelle WiFi-undersøkelsesverktøyet for iPad,noe som gjør den 70% lettere enn å bruke laptop.
  • Ekahau Capture: lar deg enkelt og raskt fange WiFi-pakker ved hjelp av Ekahau Sidekick
  • Ekahau Cloud: tilbyr en skysamarbeidsmetode som enkelt kan slås av og på, i tilfelle du vilbruke offline-modus
  • Ekahau Connect inkluderer også trening, støtte og vedlikehold.

Trykk her dersom du er interessert i å diskutere Ekahau eller WiFi-løsninger, eller hvis dutrenger bistand på radioplanlegging.

Bare interessert i å lese mer om Ekahau Connect? Trykk på bildet under for å komme tildataarket.

Share:
...

SISTE innlegg