BlueTree Bloggartikkel

Co-Creation-triangelet

I fjor gjorde Jean-Paul Baaklini et intervjuinnlegg med Cisco og Upshot by Influitive, om BlueTrees initiativer rundt det vi liker å kalle Co-Creation. Denne fremgangsmåten går ut på at vi benytter hverandres styrker, Kunden, BlueTree og Cisco / DevNet. Vi tror at de beste partnerne ikke pålegger kunder en løsning, men heller jobber sammen for å utvikle løsninger som utnytter alles styrke.

Når jeg først møter en kunde, går jeg ikke inn med en løsning. I de fleste tilfeller vet jeg ikke hva kunden ønsker, og heller ikke de. Ofte begynner de med å uttrykke et behov, skissere et problem eller foreslå et produkt de vil distribuere, men selv da foretrekker jeg å gå inn med blanke ark. IT-løsninger er komplekse, og den mest synlige løsningen er ikke alltid den rette.

Co-Creation muliggjør at vi ikke må pålegge våre kunder en spesifikk hylleløsning

Istedenfor kartlegger vi våre kundenes forretningsprosesser, samkjører infrastrukturløsninger med forretningsmessige mål, og deretter sløyfer Cisco inn i prosessen. I tillegg lager vi algoritmer som muliggjør å hente ut innsikt fra dataene, med tilhørende back-end og front-end systemer som konseptualiserer dataene.

Les her om hvordan vi har lykkes med Co-Creation og hvorfor vi tror det er fremtiden!

Share:
...

SISTE innlegg