BlueTree Bloggartikkel

Å tørre å skape endringer i IT-bransjen

Anti, en av våre dyktige Nettverkskonsulenter, ble headhuntet fra Hellas til Norge i 2012 til etstort selskap. Han fant ut fort at å flytte fra varmere strøk til Norge skulle være en dramatiskendring, fra en storby til en litt mindre og roligere by her i Oslo. Oppmerksomheten for BlueTreeble vekket da kollega Jean-Paul (nåværende daglig leder i BlueTree) bestemte seg for å startenoe for seg selv.

- I Hellas studerte jeg informatikk. Jeg hadde en lidenskap for teknologi og IT, og visste alleredepå videregående at det var dette jeg ville jobbe med det. Jeg trives mer med software enn hardware, men min første jobb etter endt utdanning var som teknisk i telekom bransjen i 2007 .Der fikk jeg bl.a. muligheten å studere og bestå min første Cisco CCNA sertifisering og det varkanskje dette som satt meg på veien mot IP networking og BlueTree.

- Jeg var skeptisk til å forlate et stort selskap i Oslo til fordel for å jobbe i en startup, men jeg såstort potensial i dette selskapet med tanke både på selvutvikling og være med på å skape noefra bunnen .

Nå et par år senere, jobber Anti med forskjellige teknologier og prosjekter hver dag. Han menerdet gir en unik mulighet til å bli kjent med varierende teknologi, finne det man liker og ta etdypdykk i interessene.

Jeg bruker mye av fritiden min på teknologi. Jeg leser, skriver notater og tar nettkurs.Teknologien og IT-bransjen utvikler seg raskt, og vi som ingeniører har ingen andre valgenn å holde oss oppdatert. Det gjør at vi er forberedt på hva det neste prosjektet bringeross, og hva kundene trenger av oss for å få den beste leveransen.

BlueTree ble grunnlagt med mål om å tørre å være annerledes og skape forandringer i IT-bransjen. Rekrutteringsprosessen handler om å finne andre som er like ydmyke oglidenskapelige, de som vil utvikle seg ved siden av teamet.

- Selskapet er bygd av mennesker som føles ut somfamilie. Vi er lidenskapelig opptatt av dette firma. Vihar et mål om å finne andre som tenker likt somoss, som har det riktige holdningene, er villige til ålære og dele kunnskap videre med kollegaene.

Her er det rom for å gjøre feil. Vi ser på det som enkilde til læring og utvikling, for hver feil vi gjør gårprosessene enklere senere.

- Vi kommuniserer mye som et team og støtter hverandre teknisk, deler alt vi kan og det vi vet.Den åpne kulturen gjør at vi er villig til å ta risiko i jobben vår. Du må bare ha tro på hva dudriver med, det er det som skaper suksess.
Share:
...

SISTE innlegg