<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=410238003108880&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kontakt
Menu
Kontakt

Reisen fra Avslag til Partner

av Jean-Paul Baaklini, den 07.04.19 14:52

Shanthy Blue Tree

 

Shanthy er vår nye Partner i BlueTree etter knappe to år i selskapet. Hun har hatt en rasende utvikling som ikke kan kalles for noe annet enn ekstraordinær, og det er ikke tvil om at hun er rett person til å videreutvikle BlueTree i tiden fremover.

Kun tilfeldigheter har ført til at Shanthy jobber hos oss i dag. For 8 år siden kom Shanthy og familien til Norge med ambisjonen om å bli boende i 3 år, men ettersom mann og barn fort fant seg til rette i landet bestemte den franske familien seg for å bli værende. Etter noen år som hjemmeværende mor, bestemmer Shanthy seg for å vende tilbake til arbeidslivet. En oppgave som viste seg å være vanskeligere enn først antatt, og hun opplevde flere avslag på søknader fra IT selskaper. Lykken viste seg å være rett rundt hjørnet, etter en luftetur i nabolaget.

Jeg var faktisk ute å gikk tur i nabolaget når jeg møtte Jean-Paul, for første gang. Vi kom i snakk fordi vi begge er fransktalende, og under samtalen forteller han meg at dersom jeg blir sertifisert i Cisco var han åpen for å snakke karrieremuligheter
i BlueTree. Denne muligheten tok jeg umiddelbart, og to år senere er jeg fortsatt i BlueTree men nå som partner i selskapet, forteller Shanthy.

En reise fra hjemmeværende til arbeidslivet.

Det er ikke bare lett å vende tilbake til arbeid når du lever i en annen kultur, nasjon og bransje enn tidligere. Hos BlueTree var hun heldig og møtte kollegaer som viste støtte og som hjalp henne med å beherske språket. Shanthy forteller om de store kontrastene mellom arbeidslivet i Norge og Frankrike.

- Norsk arbeidsliv gjør det mulig å balansere jobb og familie, slik er det ikke i Frankrike. Hjemme hadde jeg til stadighet sene kveldsmøter som gjorde det vanskelig å være tilstede for familien min. Her kan jeg ha en karriere samtidig som jeg deltar aktivt i barnas, uten å gå glipp av viktige møter. Det mest frustrerende med jobben i dag mener Shanthy er at det ikke finnes nok timer i døgnet til å bli ekspert på alt hun ønsker, da det er mange interessante fagfelt hun gjerne skulle tatt et dypdykk i.

Det viktigste ressursene våre, er de ansatte. Vi liker å samarbeide som et team, og har klart å bygge en kultur rundt kunnskapsdeling og kontinuerlig støtte. I BlueTree har vi også et mentorprogram som har en fantastisk effekt på både personlig og teknisk utvikling. 

Vi jobber med masse spennende teknologi og får hele tiden teste “dingser” som ikke er tilgjengelig på det åpne markedet. Noen dager er ekstremt hektiske her, men det er virkelig verdt arbeidet når jeg ser det i perspektiv av alt nytt som jeg får oppleve og teste.

Shanthy talking at Blue Tree

Kombinasjonen av positive egenskaper Shanthy bringer til BlueTree er årsaken til at hun nå har blitt forfremmet til partner. Å gå fra avslag fra flere selskaper til å bli en av de mest ettersøkte i sitt felt på bare to år sier alt om Shanthy.

- Hun besitter høy kompetanse, besluttsomhet og trives i high-tech miljøet BlueTree opererer i. Hun er nok litt for ydmyk til å snakke om den elleville reisen hun har vært gjennom, vi er utrolig stolte av hva hun har oppnådd og at hun jobber hos oss. Sier Jean-Paul.

Temaer:Karriere

Comments