<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=410238003108880&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kontakt
Menu
Kontakt

Reiselivsbransjen endrer seg

av BlueTree Team, den 14.04.19 23:49

Mange av dagens bransjer endrer seg raskt og reiselivsbransjen er i ferd med å endre seg totalt på grunn av kravene fra mobilbrukere som forventer en “femstjerners” trådløs opplevelse på sitt hotell.

Gjestene ønsker mer enn bare et fint rom på hotellet. De vil også ha en eksepsjonell trådløs tilgang og opplevelse.
For et stort antall gjester er en avgjørende faktor hvor god trådløs dekning og hastighet de har.  Å bo på et hotell basert på hvor godt den trådløse teknologien er utnyttet, og gjestene forventer uavbrutt Internett-tilgang og tilgang til andre tjenester under oppholdet.

Infrastrukturen må kunne tilby tjenester til flere mobile enheter og leverandører som ofte er utfordrende.

Det viktigste for hotellet er lojaliteten til gjestene og tilbakevendende gjester og gode anbefalinger nøkkelen til hotellets suksess.

For å øke lojaliteten og gi en utmerket opplevelse for sine gjester, er det viktig å forstå deres oppførsel, ønsker og engasjere dem.

 
Hotellindustrien
 
 
 

 

Denne er en nettbasert tråløs løsning som kan tas i brukt meget raskt, med Zero Touch utrulling og alle nettverksenhetene kan administreres, konfigureres og implementeres fra det intuitive Meraki Dashboard.
Meraki tilbyr flere modeller med aksesspunkt, switcher, brannmurer og overvåkningskameraer som passer DITT forrentningsbehov. Når koblet til nettverk, vil Meraki-enhetene automatisk kontakte skyen og laste ned sin konfigurasjon. Den blir også med i det riktige nettverket og initierer selvoptimalisering. Meraki infrastruktur gir:

  • Enkel utrulling og raskt skalerbar uten flaskehalser – Ingen IT Support som må være on site eller trådløse kontrollere å kjøpe, vedlikeholde og lisensiere
  • Integrert lokasjons-basert analyse av gjester som har koblet seg til løsningen, med antall tilkoblede brukere, hvor de besverger seg, hvor lenge de oppholder seg og deres oppførsel på nettverket.
  • Lokasjons baserte muligheter med sømløs integrasjon med tredjeparts applikasjoner som bruker de innebyggede Bluetooth Low Energy (BLE) beacon og skannende radio antenner
  • Web basert administrasjon fra en enkelt portal
  • Reduser kompleksiteten og administrasjonen med enkel lisensmodell, brukervennlig og intuitivt brukergrensesnitt og innebygde verktøy for fjern administrering og løsning av problemer.
 Hotellindustrien
 

Følgende er fordeler for hoteller, eventer og andre som har gjester eller kunder som ønsker å forbedre sitt tilbud og bruke teknologien til å få vite mer om sine brukere/gjester

  • Forbedret gjeste opplevelse og intelligent innsikt ved å levere personlig og kundetilpasset opplevelse og service til kundene med spesialtilpassede splash sider eller Facebook innlogging.
  • Lokasjons analyse tjenester som gir enkel og målbar informasjon om hvor gjeste oppholder seg, hvor lenge de er der og om de kommer igjen. Det kan kobles til lojalitets og kundeprogrammer for å gi enda bedre innsikt og ENDA bedre kunde opplevelse.
  • Enkel utrulling og sentralisert administrasjon reduserer kostnadene og tiden forbundet med utrulling og implementering. Avdelingskontor kan rulles ut og implementeres uten lokale IT ressurser. Nettverks administrator mottar varsler i sanntid ved hendelser I nettverket.

Sikkerhet håndheves med å gi bruker kontrollert tilgang med den medfølgende Meraki Identity Policy Manager (IPM) som gir granulær policybasert kontroll til grupper eller enheter som har tilgang til nettverket. Det gir også tilgang til Lag 7 trafikk forming, applikasjons styring, innbrudds oppdagelse og forhindrer innbrudd. Trussel deteksjon og angreps avverging med Meraki Air Marshall.

BlueTree er Cisco Meraki partner som hjelper DIN bedrift med å ta I bruk siste teknologi ved å tilby en gratis test av noen eller alle Meraki produktene.

Temaer:Hotell

Comments