<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=410238003108880&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kontakt
Menu
Kontakt

Nytt partnerskap med Ekahau feires med kampanje på prediktiv og On-site Surveys

av BlueTree Team, den 11.12.19 14:15

 

Ekahau

BlueTree har over lengre tid vært partner med Ekahau på Site Surveys as a Service. Nå feirer vi vårt nye Reseller-partnerskap med en kampanje på prediktiv og On-site Surveys! Kampanjen varer til og med 31.01.2020.

BlueTree har valgt å gå inn i et Reseller-partnerskap med Ekahau. Selskapet leverer bransjeledende WiFi-verktøy for virksomheter i alle størrelser, kompleksiteter og bransjer. I lys av det nye partnerskapet har vi nå kampanje med gode rabatter på prediktiv og On-site Surveys.

Har du validert ditt trådløse nettverket i det siste? 

Noen av verdens største selskaper, som for eksempel Google, Cisco og Microsoft, har oppnådd meget gode resultater med Ekahaus WiFi-løsninger. Men man trenger ikke å være et multinasjonalt selskap for å oppnå samme suksess. BlueTree er eksperter på å bistå både SMB- og Enterpriseselskaper med produsere brukervennlig Wi-Fi-design, optimalisering og feilsøkingsløsninger, gjerne ved bruk av Ekahau-løsninger.

For å oppnå god WiFi-ytelse, må WiFi-nettverket være designet for å minimere selvinnblanding og for å imøtekomme effektene av eksterne nettverk. Det er derfor viktig at man validerer det tråløse nettverket fra tid til annen. Når det først går ned er det for sent, man vil fra først stund tape både produksjon og penger.

Trykk her hvis du er interessert i å diskutere Ekahau eller WiFi-løsninger.

Alt-i-ett-produktpakke for bedre WiFi

Ekahau Connect er en pakke med WiFi-verktøy som gjør det mulig for virksomheter å designe, optimalisere og feilsøke ethvert WiFi-nettverk raskere og enklere enn noen gang før. Det muliggjør et sømløst samarbeid mellom virksomheters IT-personell, som jobber for å holde WiFi-nett problemfritt, og WiFi-eksperten i selskapet, som ofte er overbelastet med å administrere flere prosjekter og Siter.

  • Ekahau Pro: programvarekomponenten som kombinerer profesjonelle egenskaper med enestående brukervennlighet
  • Ekahau Sidekick: alt-i-ett, presis WiFi diagnose- og måleenhet som inneholder to WiFi-radioer, en spektrumanalysator, syv fabrikktestede antenner og et innebygd batteri som lar deg kartlegge og feilsøke i opp til 8 timer. Hvis du er i stand til å distribuere en Ekahau Sidekick på hver av Sitene dine, kan du enkelt utføre Site Surveys og feilsøke i nettverket ditt
  • Ekahau Survey for iPad: det første profesjonelle WiFi-undersøkelsesverktøyet for iPad, noe som gjør den 70% lettere enn å bruke laptop
  • Ekahau Capture: lar deg enkelt og raskt fange WiFi-pakker ved hjelp av Ekahau Sidekick
    Ekahau Cloud: tilbyr en skysamarbeidsmetode som enkelt kan slås av og på, i tilfelle du vil bruke offline-modus

    Ekahau Connect inkluderer også trening, støtte og vedlikehold.

Trykk her dersom du er interessert i å diskutere Ekahau eller WiFi-løsninger, eller hvis du trenger bistand på radioplanlegging.

Bare interessert i å lese mer om Ekahau Connect? Trykk på bildet under for å komme til dataarket.

Whitepaper Image
Temaer:WifiEkahauradioplanleggingradioplanleggerRadioplan

Comments