<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=410238003108880&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kontakt
Menu
Kontakt

Høyt tempo i bygg- og anleggsbransjen

av BlueTree Team, den 15.04.19 00:01

Bygg og anleggsbransjen er en industri med høyt tempo og er en lavfortjenesteindustri. Ineffektivitet kan være svært kostbart med tanke på tid og penger. Konstruksjonsbedriftens største utfordring er å håndtere komplisert planlegging og flere byggeplasser samtidig, unngå ufullstendige eller ukorrekte leveranser, unngå helse- og sikkerhetsspørsmål og misforståelser og avfall, samtidig som du arbeider med mangel på kvalifiserte arbeidstakere.

Å tilpasse riktig teknologi er nøkkelen til suksess. Byggearbeidere trenger mer mobilitet, de trenger tilgang til skybaserte løsninger, de trenger en infrastruktur som endres og flyttes svært ofte, samtidig som de opprettholder de samme standardene og sikkerhetskravene. Helse og sikkerhet kan også forbedres med riktig teknologi.

 
Bygg og anlegg nettverk
 
 

Digitale teknologier transformerer bygg og anleggsbransjen, gir nye muligheter til å takle utfordringene med dårlig lønnsomhet / produktivitet, prosjektutvikling, dyktig arbeidskraftmangel og bærekraftig bekymringer.

Tilsynelatende kompleksitet og motstand mot forandring, for ikke å nevne de stadig økende sikkerhetstruslene, forsinker den digitale transformasjon for mange firmaer i bygg og anleggsbransjen. Ikke overraskende, forstår mange at endringer er nødvendig, men de vet ikke hvor de skal begynne.

Hvilken digital strategi passer best for virksomheten min? Selvfølgelig betyr ikke digitalisering at bygg og anleggs-firmaer må bli IT-selskaper. Vil dette legge til kompleksitet og være vanskelig å standardisere på tvers av alle mine lokasjoner? Hvordan innoverer vi? Kan IT utvikle seg fra å koste tid til å spare tid i prosjektplanen min?

 anleggsbransjen nettverk
 

Bygg og anleggs-firmaer er avhengig av nettbredd og mobiltelefoner for å gjøre mark-up på arbeidstegninger, endre tegninger og lage 3D-modeller. De trenger en pålitelig trådløs tilkobling på kontor og byggeplasser, slik at ansatte og gjester kan bevege seg sømløst gjennom hele nettverket, med tilgang til både personlige og produktivitetsapplikasjoner.

Sikkerhet

Sikkerhet er også viktig for å sikre autentisitet, konfidensialitet og integritet av informasjon. Byggeplasser krever tilgangskontroll gjennom neste-generasjons brannmurer og sikkerhetstjenester. Kommunikasjon med hovedkvarteret, datasenter og skytjenester er avhengig av sikker tilkobling.

BlueTree kan hjelpe deg med å sikre bedrifts- og prosjektdata med raskere varslingsdeteksjon og full synlighet av skadelig oppførsel på nettverket. Vi gjør dette ved å integrere sikkerhet overalt i stedet for å forsøke å tilpasse det uavhengig i diskontinuerlige områder.

Automasjon

Ressurs og enhetsadministrasjon er en sikkerhetsfunksjon, men også en god måte å spore ressurser og eliminere ineffektivitet: Sentralt rulle ut eller blokkere applikasjoner, lokalisere en enhet eller fjerne innholdet på enheten eksternt.

BlueTree kan hjelpe deg med å utnytte automatisering og maler for å rulle ut hundrevis av steder og holde nettverkene oppdatert og standardisert. Automatisering gjør digitalisering utrolig rask. Det har også en fantastisk innvirkning på OpEX og gjør at laget ditt kan oppnå mye mer med mindre innsats.

 
Bygg og anlegg
 
 

Analyse

Pålitelig WiFi støtter bruken av Building Information Modeling (BIM) for komplekse byggeprosjekter, og øker effektiviteten i byggeprosessen. En slik pålitelig datakilde er viktig når du utnytter maskinlæring.

Det er ingen tvil om at maskinlæring snart vil gi store konkurransefortrinn ved å utnytte noen av følgende applikasjoner: prediksjon og prognoser for å redusere kostnad og tid i prosjekter; anbefalingsmotor for å finne det mest passende produktet for selskapet; overvåkning og visuell analyse.

Bygg og anlegg Automasjon og Analytics

BlueTree kan hjelpe deg med å utnytte Connected Mobile Experiences (CMX) og analyse for å optimalisere arbeidsflyten, gi mer relevante data til maskinlæringsalgoritmer, og øke medarbeiderens produktivitet. Ved hjelp av nettverkets innsikt og intelligens kan IT og administratorer bedre forstå nettverksmønstre relatert til brukere, applikasjoner og enheter, og fremme operasjonelle effektivitet.

BlueTree er glade for å dele vår ekspertise innen maskinlæring og Big Data for å hjelpe deg gjennom hele digitaliseringssyklusen.

BlueTree kan hjelpe deg gjennom denne digitaliseringsprosessen. 

Temaer:Bygg og Anlegg

Comments