<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=410238003108880&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kontakt
Menu
Kontakt

Friheten til å utforske

av BlueTree Team, den 21.06.19 14:29

Bjørnar at BlueTree

Født sånn eller blitt sånn? Dette er en stor debatt i psykologiverden. Bjørnar kommer fra en familie full av ingeniører, så det er kanskje ikke så rart at han endte opp med en karriere som nettverksingeniør. 

Før Bjørnar kom til BlueTree jobbet han som nettverksingeniør i oljebransjen. Dette var en stabil og trygg jobb, men han har alltid hatt et sterkt ønske om å bygge noe nytt og når han ble invitert til å revolusjonere bransjen for nettverksdesign var BlueTree bare et to år gammelt selskap.

- BlueTrees visjon om å drive et selskap med flat struktur, der hver enkelt persons mening vektlegges og blir satt pris på var veldig tiltrekkende for meg. Det var viktig og endelig ha en innflytelse på et selskap og dets vekst, og derfor valgte jeg å bytte arbeidsplass, forteller Bjørnar.

Hverdagen er variert og jeg får friheten til å velge prosjekter og arbeidsoppgaver som jeg ønsker å utforske. Likevel var det en stor omvending å bytte jobb fra et stort firma hvor jeg jobbet i en spesifisert stilling med spesifiserte oppgaver, til en jobb der jeg må ha på mange hatter samtidig.

Bjørnar har blant annet måtte lære å selge inn ideer og kommunisere med kunder. Han beskriver de første månedene i ny jobb som spennende med bratt læringskurve. Det er ikke bare selve jobben som gjør at han trives hos BlueTree, det handler også om menneskene som jobber her. Det er et sted han mener gir alt en ansatt trenger fra en arbeidsgiver både på et profesjonelt, men også personlig nivå.

DSC08813-1- Her får man alt man trenger fra en arbeidsgiver. Dynamikken er veldig bra, de fleste av oss er likesinnet og vi har alle sammen ambisjoner om å vokse, både profesjonelt og personlig. På starten av hvert år setter alle opp noen personlige mål vi ønsker å oppnå gjennom året som støtter vekstplanen din.

- Vi har friheten til å velge prosjektene vi vil jobbe med, som fører til at man får den utviklingen man vil helst ha. Nå har jeg blitt partner i selskapet og fremover får jeg videreutvikle meg innen forretningsdrift. Jeg jobber ikke bare med nettverksdesign lenger, men er også med på å vokse selskapet. Det er veldig spennende og interessant å få være med på!

Temaer:Karriere

Comments