<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=410238003108880&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kontakt
Menu
Kontakt

Å tørre å skape endringer i IT-bransjen

av HR, den 18.09.19 15:05

anti at bluetree

Anti, en av våre dyktige Nettverkskonsulenter, ble headhuntet fra Hellas til Norge i 2012 til et stort selskap. Han fant ut fort at å flytte fra varmere strøk til Norge skulle være en dramatisk endring, fra en storby til en litt mindre og roligere by her i Oslo. Oppmerksomheten for BlueTree ble vekket da kollega Jean-Paul (nåværende daglig leder i BlueTree) bestemte seg for å starte noe for seg selv.

- I Hellas studerte jeg informatikk. Jeg hadde en lidenskap for teknologi og IT, og visste allerede på videregående at det var dette jeg ville jobbe med det. Jeg trives mer med software enn hardware, men min første jobb etter endt utdanning var som teknisk i telekom bransjen i 2007 . Der fikk jeg bl.a. muligheten å studere og bestå min første Cisco CCNA sertifisering og det var kanskje dette som satt meg på veien mot IP networking og BlueTree.

- Jeg var skeptisk til å forlate et stort selskap i Oslo til fordel for å jobbe i en startup, men jeg så stort potensial i dette selskapet  med tanke både på selvutvikling og være med på å skape noe fra bunnen .

Nå et par år senere, jobber Anti med forskjellige teknologier og prosjekter hver dag. Han mener det gir en unik mulighet til å bli kjent med varierende teknologi, finne det man liker og ta et dypdykk i interessene.

Jeg bruker mye av fritiden min på teknologi. Jeg leser, skriver notater og tar nettkurs. Teknologien og IT-bransjen utvikler seg raskt, og vi som ingeniører har ingen andre valg enn å holde oss oppdatert. Det gjør at vi er forberedt på hva det neste prosjektet bringer oss, og hva kundene trenger av oss for å få den beste leveransen.

BlueTree ble grunnlagt med mål om å tørre å være annerledes og skape forandringer i IT-bransjen. Rekrutteringsprosessen handler om å finne andre som er like ydmyke og lidenskapelige, de som vil utvikle seg ved siden av teamet.

Anti working at his computer at BlueTree in Oslo- Selskapet er bygd av mennesker som føles ut som familie. Vi er lidenskapelig opptatt av dette firma. Vi har et mål om å finne andre som tenker likt som oss, som har det riktige holdningene, er villige til å lære og dele kunnskap videre med kollegaene.

Her er det rom for å gjøre feil. Vi ser på det som en kilde til læring og utvikling, for hver feil vi gjør går prosessene enklere senere.

- Vi kommuniserer mye som et team og støtter hverandre teknisk, deler alt vi kan og det vi vet. Den åpne kulturen gjør at vi er villig til å ta risiko i jobben vår. Du må bare ha tro på hva du driver med, det er det som skaper suksess.

Temaer:Karriere

Comments